marți, 21 mai 2013

Pijamale pentru vara


Vara este mult mai greu sa va asigurati un somn linistit si comod datorita temperaturilor foarte ridicate si al disconfortului provocat de acestea in lipsa aerului conditionat. In acest caz lenjeriile purtate pe pat sunt importante deoarece cu cat materialul este mai bun (100% bumbac) cu atat veti transpira mai putin.
La fel se intampla si cu pijamamlele pe care le purtati. Nu este o solutie sa dormiti fara nimic pe dumneavoastra deoarece va fi aproape la fel de cald si inconfortabil ca si imbracata. Solutia este sa aveti  pijamale pentru vara din satin saubumbac. Fiind subtiri si fara continut de elastic sau de plastic, va vor ajuta sa va mentineti temperatura corpului la un nivel confortabil, iar daca transpirati, umezeala sa nu persiste pe piele ci sa fie absorbita.
In functie de gusturi aveti la dispozitie pijamale cu bluza sau top si pantaloni lungi, trei sferturi sau scurti astfel incat sa gasiti o varianta care sa va fie pe plac si in care sa va puteti odihni confortabil oricat de cald este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu