joi, 1 august 2013

Ce sa porti cand mergi in club

Cand mergi in club nu poti sa nu observi modul in care se imbraca anumite femei, trebuie deci sa le reamintim ca o tinuta nu este neaparat potrivita pentru o iesire in club doar pentru ca trece cu doua degete de fund si nici nu prea conteaza daca ai o silueta de model.
Daca ai un corp de invidiat si vrei sa-l pui in evident, fa-o cu stil. Nici un barbat nu vrea o femeie care arata tot din prima seara, prefera mai degraba o femeie imbracata care arata mai putin.
Vrei sa porti o fusta mini? Nici o problema, daca ai picioare frumoase este normal sa le pui in evidenta, dar am doua sfaturi:
Ai grija la lungime, nu vrei sa se vada tot, va trebui sa mergi, sa urci scari si sa dansezi toata noaptea. Poti purta o pereche de colanti sau un dres pe sub fusta daca nu esti mandra de picioarele tale.
Trecem de la faptul ca unele femei arata prea mult, la ideea ca nu trebuie sa acoperi totul, mergi in club la urma urmei nu la cina cu bunica. Focuseaza-te pe partea care iti place cel mai mult si pune-o in evidenta intr-un mod elegant si sexy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu