marți, 18 septembrie 2012

Fii atragatoare cu lenjeria modelatoare



Lenjerie modelatoare
Lenjeria intima modeatoare te asigura ca vei atrage toate privirile si aprecierile tuturor participantilor la evenimentele la care vei lua parte, chiar daca ai un pic de surplus in ceea ce priveste kilogramele. Complexul greutatii poate fi dat uitarii si iti ramane o singura grija: fii atragatoare cu lenjerie modelatoare. Aceasta iti subliniaza talia, iti va conferi tonifiere si suplete.

Exista doua produse extrem de folositoare: un chilot modelator cu talie inalta, de culoarea pielii sau negru, cu suprafete de presiune la nivelul taliei si abdomenului. De asemenea, un alt avantaj al acestui chilot modelator este acela ca nu prezinta cusaturi vizibile, fapt care il face absolut invizibil pe sub articolele de imbracaminte. Din aceeasi gama de produse, amintim si pantalonul cu talie inalta, cu efect modelator. Talia acestuia ajunge pana sub bust, iar suprafetele de presiune redeseneaza curbele si liniile corpului. Finisajele plate, fara cusaturi la vedere, transforma acest pantalon modelator intr-un produs extrem de discret si foarte potrivit pentru a fi purtat pe sub piesele vestimentare care sa va complimenteze silueta. Pantalonul modelator are un tricotaj cu efect de subtiere a taliei, iar tesaturile de la spate au efect de ridicare a feselor.

Fii atragatoare cu lenjeria modelatoare, capata atitudinea potrivita, pentru ca porti articole de lenjerie intima care iti subliniaza silueta si iti accentueaza feminitatea, produse inovatoare care trebuie sa te faca sa uiti de complexul greutatii si de cele cateva kilograme in plus pe care le-ai acumulat in urma concediului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu