luni, 22 octombrie 2012

Job-uri atragatoare pentru femei

Te-ai saturat de slujba ta. Ti se pare ca nu faci vreo treaba prea feminina, ca nu te imbraci prea cu toc, prea cu fusta, prea la camasa... Vrei un job care sa iti stimuleze neuronii la creatie, si nu stii de unde sa incepi cu cautarile? Iti propunem noi cateva job-uri atragatoare pentru femei dispuse la schimbare.

Primul job pe care ti-l propunem este cel in domeniul telemarketing-ului; poti presta acest serviciu la birou sau de acasa, in cazul in care ai cazut de acord cu conducerea, asupra acestui aspect. Job-ul presupune contactarea telefonica a posibililor clienti, prezentarea produselor si a serviciilor pe care le ofera compania al carei reprezentant esti.

Un alt job bun este unul care are mare legatura cu mediul online. Poti sa iti creezi un site, blog sau sa moderezi un forum pe diferite teme care te intereseaza pe tine sau pe cei din jurul tau.

Tot in spatiul online se regaseste si urmatoarea propunere, redactor online. Tot ce iti trebuie este un computer si o conexiune la internet. Avantajul major, ca si in cazul telemarketing-ului este ca poti lucra si de acasa. Mai mult decat atat, plaja de subiecte de abordat este atat de vasta, incat poti scrie pe diferite subiecte, in functie de ceea ce ai chef sa tratezi sau sa eviti, in fiecare zi.

Daca nu ai talent la scris si nu te atrage domeniul online, poti alege o cariera in zona frumusetii sau modei, in functie de ceea ce te pasioneaza. Pentru ca rar gasesti saloane de infrumusetare fara clienti. Minusul acestei cariere si o intarziere, totodata, este faptul ca ai nevoie de un curs care sa iti permita prestarea de servicii in aceasta zona.

Daca nu iti place nici sa fii constransa sa mergi la job zilnic, dupa un program stabilit anterior, poti alege un job in domeniul design-ului interior sau al organizarii de evenimente. Pentru asta trebuie, totusi, sa fii inzerstrata de natura cu simt estetic si un pic de talent. Evident, nici cursurile in domeniu nu strica.

Pana la urma, o schimbare este bine venita si poate surveni in orice moment al vietii tale; trebuie sa ai curaj sa recunosti ca ti-o doresti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu