marți, 2 octombrie 2012

Legile atractiei

O lege nescrisa, veche de cand lumea, spune ca “Cin’ se-aseamana, s-aduna”. Putem spune deci, ca felul nostru de a fi atrage langa noi persoane cu acelasi tip de comportament, cu trasaturi asemanatoare sau cu reactii de acelasi fel in situatii similare. Asadar, comportamentul nostru, modul de a actiona intr-un anumit moment, este capabil sa ne atraga imprejur oameni la fel cu noi. Sau la fel cu noi intr-un anumit moment dat.

Daca cele de mai sus nu ar fi intru totul reale, atunci cum ne explicam faptul ca in anumite perioade din viata noastra, ne intalnim, absolut intamplator, cu anumite persoane din anturajul nostru? Sa fie vorba doar de coincidente fericite (sau dimpotriva, nefericite) sau este vorba de impactul pe care acest vechi proverb il are asupra noastra?

Atunci cand crezi cu tarie in ceva, ai o stare de fericire inexplicabila, te comporti ca atare, vei atrage de partea ta persoanele care iti impartasesc starea de spirit, pentru ca toate actiunile tale, comportmentul tau si starea ta de bine se indreapta intr-un singur sens, in directia pozitiva, atragand dupa tine numai oamenii pozitivi.

Atunci cand ai anumite temeri in legatura cu un eveniment la care trebuie sa participi, in legatura cu vreo decizie pe care trebuie s-o iei, vei actiona sub imperiul indoielii si al fricii, ceea ce te va duce chiar spre indezirabilul esec.

Legile atractiei lucreaza fie pentru tine, fie impotriva ta, in functie de ceea ce iti impui sa simti. La fel se intampla si cu un subiect ceva mai delicat, cu dragostea. Ai grija ce-ti doresti, accepta-ti dorinta, obisnuieste-te cu ea si cu efectele pe care le poti resimti in urma deciziilor tale pe termen lung, si mintea si actiunile tale vor lucra pentru tine, vei obtine ceea ce iti doresti atat de mult si te vei putea bucura de efectele implinirii dorintei tale.

Un articl marca ladys boutique

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu