miercuri, 20 martie 2013

Beneficiile uleiului din ficat de cod pentru copii

Vitaminele prezente in uleiul din ficat de cad poate fi obtinut prin consumarea ficatului de peste sau din suplimentele naturale existente pe piata. Sunt cateva specii de peste care au un continut bogat de uleiuri care contin omega 3, tonul, somonul, sardinele, herring-ul sunt doar cateva dintre acestea.

ulei din ficat de cod
Daca totusi nu va place in mod special pestele poti opta pentru suplimentele naturale existente pe piata, acestea sintetizeaza toate componentele importante intr-un borcanel cu pastile sau cu ulei.

Uleiul de peste este folosit in general pentru o multime de afectiuni care au legatura cu inima, presiunea ridicata sau prea slaba a sangelui, colesterol ridicat, cercetarile recente au demonstrat ca uleiul de peste poate reduce numarul trigliceridelor si ca poate ajuta in prevenirea bolilor de inima sau a atacurilor de cord, luat in doza recomandata de catre medic. Ironic, supradoza poate creste riscului unui atac de cord.

Poti folosi ulei din ficat de cod pentru copii, acesta ajuta in primii ani de viata la dezvoltarea copilului, preferabil ar fi indicat sa consultati medicul pediatru inainte de a incepe administrarea.

Copii nu au nevoie foarte mare de suplimente de Omega 3, aceasta este furnizata in laptele matern, cantitatea depinde de dieta mamei din timpul sarcinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu